image

Cabinetul stomatologic Ciobicom International ofera pacientilor, inca din 1997, solutii pentru o sanatate orala perfecta. Acestia beneficiaza de tratamente personalizate efectuate cu aparatura si tehnica de ultima generatie.

La cabinet va sta la dispozitie un medic specialist in stomatologie generala, absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila din anul 1981, cu stagii de pregatire de radioprotectie si radiodiagnostic, membru in Colegiul Medicilor Dentisti.

Experienta profesionala si cea personala acumulate in peste doua decenii de activitate, se reflecta in calitatea lucrarilor stomatologice si in gradul de multumire a fiecarei persoane care apeleaza la serviciile stomatologice ale cabinetului.

image

Succesul nostru este rezultatul unei activitati orientate spre pacient, care presupune consultatii si plan de tratament gratuit, posibilitatea esalonarii platilor pe parcursul tratamentului, o prezentare clara si corecta a optiunilor pentru rezolvarea oricarei probleme de sanatate orala si, nu in ultimul rand, tarife accesibile.

Incurajam si promovam profilaxia ca masura impotriva unor complicatii in ceea ce priveste sanatatea dintilor si a gingiilor.

Dotarile, igiena exemplara, atmosfera destinsa si cordiala, flexibilitatea si relatia medic-pacient bazata pe comunicare, recomanda cabinetul stomatologic Ciobicom International si acelora care au teama proverbiala de dentist , precum si acelora care au un buget mai restrans.

Daca doriti sa zambiti plini de incredere, va asteptam!