image

Cabinetul stomatologic Ciobicom International asigura servicii de stomatologie generala, endodontie, protetica, pedodontie, radiologie si implantologie.

Experienta profesionala vasta a medicului stomatolog este sustinuta de aparatura si tehnici performante. In procesul de tratare a problemelor dentare folosim camera intraorala, microscop dentar endodontic, aparat pentru detartraj cu ultrsunete, apex locator, aparatul de top in profilaxie Prophy-Mate pentru periaj profesional si ustensile de la producatori de top.

Pentru lucrari de protetica utilizam materiale de amprenta si materiale composite de ultima ora de la firme de prestigiu Zhermack, Spofa Dental , Kerr, Ultradent , Ivoclar Vivadent , Shofu, Septodont . Pentru siguranta si sanatatea pacientilor utilizam pentru dezinfectare solutii de la Zhermack , Ecolab Manusile, aspiratoarele, mastile , bavetele si paharele de unica folosinta sunt de cea mai buna calitate.

Stomatologie generala include diverse manopere care au ca scop ameliorarea si vindecarea diverselor problem dentare, simple sau complexe, de la carii pana la complicatii ale acestora. 

Radiologie

La cabinet se efectueaza radiografii dentare pentru diagnosticarea corecta si completa a problemei si pentru elaborarea unui plan efficient de tratament.


Protetica

Executam lucrari protetice mobile si fixe, partiale si totale, pentru a inlocui dintii lipsa. Cele mai noi tipuri de proteze sunt mai estetice, mai confortabile si mai functionale, desi nu ofera aceiasi senzatie ca dintii naturali. Materialele de calitate si tehnica dentara performanta au dus lucrarile protetice la un alt nivel.

Pedodontie

Pedodontia trateaza afectiunile specifice dentitiei temporare, in cazul copiilor, sau a celei permanente in cazul adolescentilor. Pentru a incuraja grija pentru sanatatea orala si a-i determina pe cei mici sa inteleaga importanta unei danturi sanatoase si frumoase, este important ca prima experienta la stomatolog sa fie pozitiva, fara durere, fara teama si fara trauma.

Endodontie

Endodontia se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pulpei dentare. In cadrul acestui tratament se indeparteaza tesuturile afectate si resturile organice din canalele radiculare. Se apeleaza la tratamentele endodontice in cazul unei carii mari care s-a extins pana la nerv, atunci cand pulpa dintelui este imflamata din cauza unei carii sau a unei infectii, ori in timpul unei lucrari dentare complexe, cum ar fi montarea unei coronae dentare.

Implantul dentar

Reprezinta solutia functionala si estetica pentru pacientii care si-au pierdut definitiv un dinte, fie din cauze traumatice, fie din cauza unor afectiuni gingivale. Implantul dentar este cea mai moderna procedura de inlocuire a dintilor lipsa si reprezinta solutia ideala pe termen lung pentru refacerea perfecta a functiilor masticatorii si fizionomice.

Investia in zambet este una inteleapta!